Beoordelingen van Stoof Assendelft

Recente recensies

4.0
Yvonne
19 november 2022

Snel en warm geleverd , ook heeel lekker

M
19 november 2022

Kwaliteit van de spareribs en burger waren deze keer een stuk minder dan we gewend zijn. Spareribs stug en stevig, de burger was bij de vorige bestellingen ook zeker beter.

A
13 november 2022

Er miste een klein deel van de bestelling. Dit werd meteen opgelost en erg snel nageleverd. Eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E van Roekel
13 november 2022

Over de kwaliteit en de bezorging geen opmerkingrn want dat was prima,alleen was het jammer dat de burgers en frite lauw waren. Mogrlijk is de bezorgafstand te groot of moet het op een andere wijze verpakt worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Em
7 november 2022

Was weer heerlijk. Bezorging prima. Er was iets vergeten, werd heel snel nagevolgd. Klasse hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
3 november 2022

Voorheen waren we altijd tevreden. Maar helaas ontvingen we zondag onze bestelling pas na 2 uur wachten en is een deel van de bestelling niet bezorgd (maar wel betaald), de drankjes bij de menu's hebben we niet gekregen en ook de zoete aardappelfrites ontbraken. Dus helaas deze keer geen goede ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
2 november 2022

Zou fijn zijn als jullie iets langer open konden blijven.. kwaliteit is 😊 goed

Rowan Piek
29 oktober 2022

Volgens schema maar eten was niet warm meer. Zowel ribs als stoofvlees als ook patat.

Wim Van Os
25 oktober 2022
Janny
23 oktober 2022

De burger was zeker goed maar de prijs/kwaliteitverhouding vinden wij niet helemaal passend. Wij vinden dit product te duur.

San
10 oktober 2022

Het eten was erg lekker. De patatjes waren lekker krokant en smaakvol. Enige minpuntje was het ontbreken van de bestelde pindasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim Hildering
10 oktober 2022
Margo
2 oktober 2022

Het eten was heerlijk, maar omdat ik eerst terug moest naar huis (Wormerveer) toch wel heel erg koud inmiddels. Had dat onderschat (moest op de fiets). Jammer, ik ben fan van jullie eten, maar de afstand is te groot.

Anneke
26 september 2022

Het eten kwam laat en een deel was lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
24 september 2022

Altijd lekker, heerlijke spareribs.

Peter
23 september 2022

Dat was zeker weer de moeite waard. Heerlijk gegeten mensen.

Dion Scholting
22 september 2022

Ik vond het heel lekker!!

Jerry Hubertus
22 september 2022

Bestelling was niet compleet en ze zijn per telefoon niet bereikbaar, krijg een oud bericht te horen dus een mail gestuurd maar ook hier geen reactie

Indra
18 september 2022

Bestelling was drie kwartier te laat. Gelukkig was het eten nog redelijk warm en is de kwaliteit echt wel goed. Een belletje dat het langer duurt of iets had geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
18 september 2022

Het eten was prima, wij vonden het alleen jammer dat de bestelling, die 18:00 zou worden geleverd een half uur later bezorgd werd.. en wij deden de bestelling om 17:20 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boers
18 september 2022

Vandaag bij Stoof eten besteld, bij thuiskomst ontbrak er een portie patat. Gebeld dat we een portie patat misten, maar ze konden dat niet na brengen omdat Wormer te ver weg was. We konden kiezen tussen, of bij de volgende bestelling dat nog tegoed krijgen of de eigenaar zou terug bellen om het bedrag terug te storten. We kozen voor het laatste, maar niemand die ons heeft teruggebeld.

maron
12 september 2022

Dit was de 3e keer dat we bij stoof besteld hadden. In vergelijking met voorgaande keren viel het een beetje tegen. De patat was lauw en een beetje taai. Burgers waren oke maar ook niet meer echt warm en er zat heel veel sla op. Een beetje is lekker, maar een hele salade op je broodje is niet zo lekker. Ik had voor bij de patat 3 mayo en 1 satesaus besteld, maar we kregen 4 mayo en geen satesaus. De bezorging was wel snel.

Neef
12 september 2022

Uitstekend! Bestellen via site gaat heel goed , keurig op tijd geleverd en ,,,, goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tilleman
10 september 2022

Normaal heerlijk tegen bij jullie, maar deze keer allemaal niet lekker gegeten. De stoof was net soep zo dun, de spareribs waren op sommige plekken erg taai en de ( zoete aardappel - ) patat was ook niet lekker. En dat voor bijna 40 euro …. Telefonisch contact gehad, maar daar werk niets met onze klacht gedaan. Geen goede reclame, helaas.

Marloes
2 september 2022

Ik had 3 artikelen besteld en de bezorger heeft 3 keer aan moeten bellen, omdat de bestelling niet compleet was. Jammer. Gemiste kans.

J. Smit
1 september 2022

Spareribs waren goed van smaak maar waren niet meer echt warm. Echt heel jammer! Is wel een puntje van aandacht

Rick
29 augustus 2022

Bestelling wordt vaak fout geleverd. Dubbele burger besteld maar single gekregen bij vorige bestelling. Dit keer bacon op de burger terwijl dit niet was besteld. Opmerkingen over saus luisteren ze ook niet altijd naar. Maar de burgers zijn wel altijd erg goed.

Bas
28 augustus 2022

Heerlijk gegeten, snel bezorg en alles goed heet.

Els
21 augustus 2022

Wat ik besteld heb was heerlijk. Jammer dat het stoofvlees voor openingstijden op zondag al uitverkocht was. Dit vind ik wel een verbeterpunt. Bezorging was op afgesproken tijd en de bezorger was erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
21 augustus 2022
Boon
21 augustus 2022

Ik begrijp best dat het zondags tussen half 6 en half 8 drukker is dan doordeweeks. Maar als ik om 18. 00 uur via de website bestel, de afhaaltijd op 18. 40 uur zet en om 18. 35 uur arriveer, vervolgens het verschuldigde bedrag pin met de opmerking "Over 5 minuten is het klaar", verwacht ik niet om 18. 55 uur de bestelling te krijgen. Drie minuten later thuisgekomen, begreep ik dat de burger vermoedelijk inderdaad om 18. 40 uur klaar was maar de rest van de bestelling niet; die burger was namelijk ondertussen lauw terwijl de rest van de bestelling nog heet was. En ja, wikkel die burger dan niet in een dun papiertje maar bijv. in dikker papier of aluminium folie om de bestelling op temperatuur te houden. Slechte beurt Stoof deze keer.

Lekkerrr
20 augustus 2022
E. Blok
20 augustus 2022

Supersnel geleverd. Echt heel goed vlees.

Stijn
25 juli 2022

Normaal zijn de hamburgers een van de lekkerste die ik ken. Dit keer helaas wat aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeremy
23 juli 2022

Helaas 1 dragon mayonaise geleverd En 2 besteld maar voor de rest altijd top

Tommy
19 juli 2022
Sharday
18 juli 2022

Elke keer weer heerlijk en nog steeds de goede kwaliteit als in het begin. Snelle bezorging en ook vriendelijke bezorgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
18 juli 2022

Eten werd op tijd bezorgd, was goed warm en spare ribs waren overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neijssel
16 juli 2022

De burgers zijn erg lekker! Goede smaak en verse producten. Blij met zo'n fijne tent ik in de buurt

Kitty
11 juli 2022

Heerlijk Alleen de burger was wel wat zout.. terwijl ik daar wel gek op ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sandra de lange
7 juli 2022

Eten was prima! Misschien n tip om op de burgers te schrijven welke vega is. Konden het zelf niet onderscheiden. Door proeven gelukt, maar dat moet niet de bedoeling zijn.

Wim Van Os
6 juli 2022

Het was lekker 👍🏻

Fam. Bos
3 juli 2022

Jammer genoeg viel het deze x tegen. De patat was zeker het laatste beetje. Waren voor de helft harde kleine stukjes. De helft weggegooid. Het stoofvlees was heerlijk. In de hamburger zaten erg veel zeen stukjes. Is niet zo smakelijk. Weet niet of ik nog een x ga bestellen. De vorige x was het wel prima. Mms was dit een misser.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ballk
3 juli 2022

Pindasaus besteld wel op bon niet bij de bestelling en porties niet echt groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
3 juli 2022

De patat was erg lekker net zoals de hamburgers, jammer dat er op een aantal burgers niet de extra geselecteerde toppings zaten die we erbij besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dion
3 juli 2022
Auke
30 juni 2022

Heerlijke burgers hier!

Remko
30 juni 2022

Uitstekende smash burgers. bestel regelmatig met constante kwaliteit. kleine kaart maar goed. vlees, brood en toevoegingen passen goed bij elkaar. Laatste bestelling weer een cheeseburger met bacon toevoeging, uitstekend. Bezorging goed en volgens verwachting.

Henk van Buuren
27 juni 2022

De hamburgers waren prima, de patat niet te eten, 80% weggegooid, hoe moeilijk kan het zijn ?.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
25 juni 2022

Er miste patat bij onze bestelling en na telefonisch contact op te hebben genomen was de enige oplossing die gegeven werd dat wij een andere keer “gratis” patat zouden krijgen óf om terug te rijden en het op te halen. De aangeboden patat was natuurlijk niet gratis aangezien wij hier al voor betaald hadden. Na lang aandringen kon er uiteindelijk wel iemand de patat bij ons komen brengen, er komt alleen geen excuus van af.

Marieke
24 juni 2022

Bakje sla met dressing bij de bestelling zou wel fijn zijn.

Patrick
24 juni 2022

Vorige keer waren de spareribs Lekkerder

SilverSamurai
24 juni 2022

Eten was matig. Wel warm maar niet lekker. Patat was ook verbrand.

Chris
23 juni 2022

Woon slechts 7 minuten rijden van Stoof. Hamburger en patat waren louw bij aankomst. 2 blikjes fris even vergeten. Even bellen en blikjes werden alsnog geleverd. Wij vonden het geen opsteker. Niets meer bestellen dus.

edwin
20 juni 2022

de bestelling en bezorging waren top . alleen jammer dat het eten koud was . de prijs verhouding en het geen wat je krijgt is echt onder de maat en dat is echt jammer de smaak was goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
19 juni 2022

Was super! Truffelburger met zoete aardappelfriet

J van t Veer
17 juni 2022

Makkelijke website , heerlijk stoofvlees en stipte bezorging . Een aanrader 👌

Maikel
16 juni 2022
Patrick
16 juni 2022

Burgers waanzinnig goed, het broodje is het beste broodje die jullie tot nu toe hebben gebruikt! Helaas had de patat dit keer een bijsmaak alsof het in oud kibbeling-vet was gebakken. Hopelijk smaakt die volgende x weer lekker vers!

Mik Kramer
15 juni 2022
CH
13 juni 2022

Beste Stoof, Na alle goede verhalen die wij gehoord hebben waren wij enthousiast geworden. Bestelling gedaan, ik moet zeggen dat dat super goed werkt. Op de bezorging en bezorger was ook niets aan te merken. Het eten viel ons helaas behoorlijk tegen. Ik heb getwijfeld om direct te bellen maar heb het zo gelaten omdat wij visite hadden. Tussen de kipburger zat bruine sla. De spareribs hadden een hele laag vet. We hadden een grote patat stoofvlees besteld. Die kregen we ook, maar het stoofvlees en de patat komt niet overeen in verhouding. Wij hopen dat jullie dit zien als verbeterpunten, en hier wellicht iets mee doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
12 juni 2022

Always the best!

Sven
11 juni 2022
J.ter Linden
10 juni 2022

Levering soms te lang voor een burger en friet, maar voor de rest oke. Werden netjes gebeld omdat het iets langer duurde. Gelukkig was er weer zoet aardappel friet.

Sonja Kleine
6 juni 2022

Het was 20 minuten later dan beloofd. De kipburgers waren heerlijk maar de spareribs waren lauw

Peter
4 juni 2022

De spareribs waren deels mals en deels taai en te vet. Al met al teleurstellend. Ook ontbrak de handgemaakte mayonaise.

peter vleeshakker
3 juni 2022
I.
30 mei 2022

Goede burger, lekkere friet. Kroket is best duur, 2,75 euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van os
29 mei 2022

Ik had besteld tijd opgegeven van 20.45 en21.00 ,maar het werd eerder bezorgt, toen was ik nog niet thuis, dat vond ik vervelend, want waarom staat die keuze dan bij de bestelling, anders had ik wel voor Zo snel mogelijk gekozen, daar moet rekening mee gehouden worden

anoniem
23 mei 2022
Jerry Hubertus
23 mei 2022

Heerlijk smaakt alles! Jullie waren alleen twee keer de satésaus vergeten maar verder helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catherine Lyimo
22 mei 2022

Ik had spare ribs menu gehaald en was heerlijk.

linda
21 mei 2022

Beste burgers ooit

Chantal
20 mei 2022

Lekkerste hamburgers in de buurt!

Beau
15 mei 2022

Zo lekker gegeten weer! Alles is hier met zorg bereid en dat proef je ook gewoon. Ik was alleen niet helemaal zeker over een bijgerecht dat ik had besteld en hierop contact gezocht met Stoof. Had super snel een vriendelijk antwoord terug. Toppers!

Herman Visser
9 mei 2022

voor het eerst bij Stoof eten besteld zowel de afspraak hoe laat de bezorging zou plaats vinden als het eten super geregeld en goed eten voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrine
9 mei 2022
Robbert
2 mei 2022

Smaak/kwaliteit was super, niks op aan te merken. Ook de presentatie is top. Bezorging was snel en compleet. Alleen was het niet heel warm meer. Daarnaast mis ik de burger met gefrituurde uienringen op het menu :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
30 april 2022

Was heerlijk. Hamburgers waren sappig en meer dan voldoende. Alleen jammer dat de hamburgers lauw waren en de grote zak patat niet vol zat, maar voor gok net over de helft gevuld was. Zouden om 1800 halen, waren er iets voor 1800 en de hamburgers waren al klaar. 2 minuten naar huis fietsen, hamburgers waren lauw. Deed er niet aan af dat ze heerlijk waren.

Jesse
29 april 2022

Prima eten en snel bezorgd!

Marleen
29 april 2022

Helaas dit keer bijna koude zoete aardappel frites. Na 1,5 uur wachten op bezorging. Gelukkig hebben we wel eens beter gehad hier.

Bakker
28 april 2022

Patat was wat aan de taaie kant

Ivar Knopperts
25 april 2022

De spareribs, burgers, kippopcorn en friet waren weer heerlijk zoal altijd 😋

Rob
24 april 2022

Ruim belegde burgers snelle bezorging, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
23 april 2022
Stephanie
18 april 2022

Lekker maar het idee dat de burgers steeds kleiner worden!

Bertie
15 april 2022

Het was weer heerlijk, verse krokant frites met een frisse dragonmayonaise en een kruidige portie stoofvlees er bij, mmmm

Onne
10 april 2022
sandra de lange
9 april 2022

Vrienden uit Friesland getrakteerd op burgers van stoof. Hun reactie; Wat n goddelijke burgers. Met de opmerking dat er bij hun toch echt n filiaal moet komen! Ha ha ha!!

Claudia
8 april 2022

Super snel bezorgd! Patat nog lekker knapperig! Lekkere burgers!

Bosma
3 april 2022

Top burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walther
3 april 2022

de spareribs waren iets minder zacht dan de vorige keer

Pascal Krijt
2 april 2022

Hamburger was al behoorlijk afgekoeld

Jarno
2 april 2022
Melanie
28 maart 2022

Deze review is alleen voor intern gebruik! Het eten was weer van goede kwaliteit en de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk en snel! Ook super handig dat je de fooi kan afrekenen via ideal omdat ik vaak geen contant geld in huis heb. Persoonlijk zou ik het handig vinden als de frikandel wordt toegevoegd aan het assortiment omdat dit bij kinderen toch favorieter is dan de kroket/bitterballen. Stap om bij de lokale snackbar te bestellen wordt kleiner als ik weet dat er ook een frikandel bij jullie besteld kan worden en dat wij dan een heerlijke burger hebben. Maar kan natuurlijk een persoonlijke keuze zijn.

Stephanie
28 maart 2022

Burger was goed warm. Smaak was goed alleen de extra’s (sla tomaat augurk) op de burger worden steeds kariger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franken
27 maart 2022

Sparerib was goed niet teveel vet. De zoete aardap. Patat was lekker! De maiskolven waren nog koud. Die hebben we zelf nog even in de magnetron gedaan;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. van Exter
26 maart 2022

Zo'n beetje de beste spareribs die ik ooit heb gehad. Patat ook altijd top.

Barten
22 maart 2022

Fantastische spare ribs! Binnen 15 min bezorgd op een zondag!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Roemer
20 maart 2022

Geen verbeterpunten, alles ging goed, en op tijd. De burger was heerlijk, tijd geleden dat ik zo'n lekkere heb gehad!

Kim duppen
16 maart 2022

Het eten viel deze keer tegen. Stoofpotje bevatte weinig vlees en was niet mals. De kip popcorn was een kleine portie en de kip was behoorlijk vet. Er zat te veel friet bij, maar was behoorlijk droog en niet lekker vers. De burger was wel lekker. Het viel ons tegen deze keer, de kinderen vonden het ook niet lekker.

Norma
13 maart 2022

Super snel bezorgd(zondag) en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
11 maart 2022

Kipburger was behoorlijk droog en wel heel krokant gebakken. Heb ze beter gehad. De spareribs waren geweldig.

Molenaar
7 maart 2022

Sorry,maar de patat bestond alleen maar uit hele kleine stukjes(rest afval)en geen dragon mayonaise maar gewone Mayo bijgeleverd. Jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn
7 maart 2022

Ruim op tijd zeer smakelijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yort
5 maart 2022

Bestel hier vaker, dit keer was de spare ribs alleen niet lekker!! Had een heel taai stuk dat ik amper van het bot af kreeg, niet wat ik van ze gewend ben. De kroket en de rest was lekker als vanouds!

Jeroen Conijn
28 februari 2022

Het was heerlijk. Zoals altijd. Alleen de verkeerde hamburgers gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
24 februari 2022
Nicole
24 februari 2022

Het eten was niet echt warm meer en ik miste de bacon op mijn burger

L.gaynor dorpsstraat assendelft
24 februari 2022

Het eten was niet warm en dat was de tweede keer. Jammer

J B
21 februari 2022
Ruud
20 februari 2022

Burgers waren erg lekker, alleen de broodjes oud en niet lekker. Als tip zou ik andere broodjes gaan gebruiken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madeleine
14 februari 2022

Heerlijk eten! Iedere keer als wij bij Stoof bestellen is het een feestje. Bezorging ruimschoots op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merijn
13 februari 2022

De burger en friet waren lekker zoals altijd. Deze keer ook een maïskolf besteld alleen daar zat een schijfje citroen bij wat de hele smaak van de mais heeft beïnvloed. Mijn advies zou dan ook zijn geen citroenschijfje erbij te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Larissa
11 februari 2022

Patat was vergeten en het eten was niet heel bijzonder, tevens duurde het bezorgen ruim 3 kwartier, terwijl we op 10 min fietsafstand wonen. De bezorger was wel heel vriendelijk.

Jos
10 februari 2022

Patat, kroket en cheeseburger besteld en zowel de patat als de kroket waren heerlijk. Ik heb een tomaatallergie en kan dus geen rauwe tomaat eten en geef altijd bij een bestelling aan dat deze er niet op een besteld artikel mag zitten, maar helaas zaten er toch twee plakken tomaat op de burger en kon deze direct door de vuilnisbak in. Erg jammer.

Percy
6 februari 2022

Excellent! Voldoet aan alle verwachtingen!

Dewin
30 januari 2022

Heerlijk malse spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven Blom
28 januari 2022
Pepita
28 januari 2022

Burgers waren top!!!

M
26 januari 2022

Heerlijk gegeten!

j v.d heuvel
22 januari 2022

Super lekker en vers echt top alleen de bezorger man snel maar ook snel weg geen eens tijd om een fooi te pakken dus echt lekker

Aytekin
19 januari 2022

had de truffel burger menu, maar er zaten harde stukjes in het vlees wat je niet kon kauwen. zoete aardappel frietjes waren koud

Ivar
17 januari 2022

De spareribs en de chickenpopcorn waren weer heerlijk en de vegaburger met zoete aardappel friet zijn echt een aanrader!

Helen
17 januari 2022

Precies op afgesproken tijd geleverd en het stoofvlees was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goede smaak
17 januari 2022

Lekkere burgers maar erg duur!! Daardoor niet aantrekkelijk regelmatig te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
17 januari 2022

Helaas was de patat niet zo warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene F
15 januari 2022

lekker eten en snelle service

Den
15 januari 2022

Normaal ben ik zeer enthousiast over mijn bestellingen maar dit keer viel het helaas tegen. De broodjes waren aan de onderkant oud en koud en er zaten veel te veel pepers op de burgers. Ook miste ik de avocado op de vega burger? De friet was ook wat lauw terwijl ik echt op 5 minuten van Stoof woon...

Margo
15 januari 2022

Keurig bezorgd op aangegeven tijdstip. Bestelling was beetje aan de koude kant, verder uitstekend.

Kees
13 januari 2022

We bestellen niet vaak maar gisteren wel omdat we de allereerste keer toen burgers bestelden letterlijk onze vingers erbij op wilden eten,. Helaas hebben we die ervaring nu zeker niet. De burgers waren zwart aan de randen en leken in niets op onze 1e ervaring. Jammer!

Lisette dekker
7 januari 2022

Heerlijk gegeten!!

Mario
7 januari 2022

Burger was een beetje te hard gebakken(droog en bitter) bestelling wel lekker op tijd

Jonker
3 januari 2022
Anouk
2 januari 2021

Helaas was het eten lauw toen het aankwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
24 december 2021

Altijd weer lekker eten van goede kwaliteit

Marleen
22 december 2021

Vlees was ditmaal wat droog . 1 product vergeten toe te voegen aan bestelling.

Fede
21 december 2021

Amazing homemade burgers, perfectly cooked popcorn chicken, fair prices! We were really impressed! (We loved that there were actual popcorn with the chicken)

Bart
17 december 2021
Ingmar
16 december 2021
juut
15 december 2021

heerlijk!

Christel
13 december 2021
Rene
12 december 2021

Wederom een verkeerde bestelling binnen gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ter Linden
11 december 2021

De vorige en deze zending waren niet warm. Zijn we niet gewend en is toch wel een teleurstelling. Je verwacht toch wel dat het allemaal oke is voor dit bedrag. Ik hoop dat dit toch anders gaat worden want anders houd het helaas op. Zeker een groot punt van aandacht.

Mel
10 december 2021

Helaas deze keer niet warm genoeg afgeleverd en de spareribs minder van smaak dan andere keren.

Nellie
9 december 2021
Louis de Boer
6 december 2021

Stoof, friet, burgers en spareribs; allemaal even lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
5 december 2021

Zat helaas geen bacon bij terwijl dit wel was besteld. Voorderest wel goed en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
5 december 2021
Johan
5 december 2021

Ik vind de kwaliteit niet helemaal in verhouding met de prijs. Had weer slechte patat die bestond uit veel gruis, heb ook veel weggegooid. Stoofvlees was lekker, maar niet bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmerig
4 december 2021
Jerry Hubertus
4 december 2021

Erg lekker gegeten!!

Maurice Klinkhamer
3 december 2021

Eten altijd super lekker. Bezorger had foutje gemaakt waardoor eten koud was en lang duurde. Na contact keurig opgelost. Zouden jullie Curly Fries in het menu willen opnemen? :)

Jasper
3 december 2021

Kwaliteit lijkt door de tijd heen toch wat achteruit te zijn gegaan. We hadden twee veggie burgers met frites en een Caesar salade. Die laatste is geen aanrader. All in all ok, maar voor de prijs verwacht ik wat meer.

Peter
29 november 2021
Peter Brand
28 november 2021

Top!

Kayleigh Van Dam
25 november 2021

Me zoete aardappel was zacht en niet knapperig

24 november 2021

De sla was te nat,veel water onderin het plastic doosje, kip was overdadig gekruid, patat was lauw. Weinig satésaus in het bakje. Ik heb de maaltijd zelf opgehaald, maximaal 5 auto minuten reistijd . De hamburger was oké..

N.
22 november 2021

Sinds kort in de buurt komen wonen en nu 5 keer besteld bij Stoof. Lekkere burgers en het stoofvlees is ook zeker een aanrader! Daarnaast elke keer snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd werff
22 november 2021

We zijn gek op de burgers en zeker de Vega burgers ook heerlijk. Helaas dit keer waren alle burgers lauw en werd salade niet geleverd, dus nalevering. Verder heel handig bij grote bestelling als er weer letters staan op burgers dan weet je snel welke burger het is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
19 november 2021

Hamburger erg doorbakken en patat niet warm… jammer, beter geweest.

Mireille Boerwinkel
17 november 2021

Iets later dan gepland, maar goed warm. Vriendelijk bezorgster en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendi Bruins
15 november 2021

Topburgers… Alleen de extra dingen op fe burger wordt wel eens bergeten. Dit vind ik jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ciska
14 november 2021

Heerlijke spareribs. Keurig geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
14 november 2021
Jeroen
14 november 2021

Heerlijk gegeten, eten was mooi op tijd en heerlijke zachte smakelijke spareribs

Bert
13 november 2021

Zijn netjes gebeld dat het iets later zou worden goede service

Ron
13 november 2021

Super lekker zoals elke keer weer

P
8 november 2021

Altijd is het perfect alleen nu echt niet. Patat was koud en slap. Stoof was heel veel water.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dyango
8 november 2021
Stephanie
5 november 2021
MR
5 november 2021

Bezorgkosten rekening binnen Assendelft (order van bijna €40) is belachelijk. Ook het rekenen van €0,25 voor een iDeal betaling is niet van deze tijd… Eten was lekker.

Ria Rubers
4 november 2021
Sondra Pitstra
1 november 2021

Burger beetje koud op aankomst, gevraagd zonder groente maar er zat wel een berg uien/augurk op. Bezorger zeer vriendelijk, toen er geen ice tea green was, is hij met twee andere opties aangekomen!

Tarik
31 oktober 2021
Koemeester
31 oktober 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging👍

San
31 oktober 2021

Stipt, heerlijk

J.ter Linden
29 oktober 2021

Gelukkig is de zoete aardappelfriet weer verkrijgbaar. Onmisbaar onderdeel bij Stoof. Goed dat men dit weer heeft toegevoegd aan het assortiment. Snelle levering!

Ron
27 oktober 2021

Heerlijke burgers gegeten.

Marcel
23 oktober 2021

Na het verzoek geen Stoofsaus op de cheese burger te doen, zat dit er toch op. Helaas was dit niet de 1e keer en aangezien de saus overal op en tussen gaat zitten, heb dus voor een 2e keer m'n burger weg kunnen gooien. De truffel burger was wel prima. De bezorging was netjes rond de aangegeven verwachte levertijd.

Patricia
22 oktober 2021

We zijn van Stoof heerlijke patat gewend, lekker warm thuisbezorgd. Gisteravond echter was de patat lauw en slap en erg laat bezorgd. Ook de snacks waren niet warm. Jammer, dit hebben we nog niet eerder meegemaakt bij Stoof. We gaan ervan uit dat dit eenmalig is. Het is wel jammer want het is voor ons echt een traktatie als we iets bij jullie bestellen en het is veel geld voor ons. Succes met alles en we vertrouwen erop dat het de volgende keer wel weer helemaal goed geregeld is.

Ted Groentjes
21 oktober 2021

Heerlijke Daddyburger. De patatjes waren ook knapperig. Vriendelijke bezorger.

Dennis
17 oktober 2021

We zijn aan het oppassen in Assendelft en hadden Stoof zien liggen. Het menu zag er ook goed uit dus hebben we frites, zoete aardappel frites, wat sausjes en stoofvlees besteld. Écht genieten! Alles was lekker en in goede porties. Mooi op tijd bezorgd ook. Hadden we maar een Stoof in Amsterdam!

Nick
17 oktober 2021

Was weer erg lekker en genoeg, top bezorging lekker snel

J.ter Linden
16 oktober 2021

Waarom is er al weken geen zoete aardappel friet beschikbaar. Dit is juist zo lekker en de keuze geweest om bij Stoof te bestellen. Er wordt gezegd door de grote vraag????? Pas je inkoopbeleid aan want er is genoeg. Deze friet keuze hoort bij stoof. Iets wat goed is moet je koesteren.

Margo
15 oktober 2021

Snel en uitstekend

Nicole
15 oktober 2021

Eten was weer top! Helaas was bij het bestellen om 17.30 uur de zoete aardappel patat al uitverkocht. Bezorging was 5-10 minuten later dan ruim van te voren aangevraagd, namelijk tegen 19.30 i.p.v. 19.15 uur.

Kitty van Uden
12 oktober 2021

Heerlijke hamburgers Stoof vlees ook perfect Patat ook heerlijk ( warm) Redelijk snel

Rodger
7 oktober 2021

Donderdag ribs , super snel en echt heerlijk

Sil
7 oktober 2021

Prima eten, prima bezorging!

Margo
2 oktober 2021

Royale sappige burgers, lekkere friet, maiskolf en chocoladetaart toe. Feestje! En de bezorg(st)er is altijd goed gestemd.

Jonkheer
28 september 2021

Wederom weer perfect!

Saly
26 september 2021

Voor t eerst hier besteld. Heerlijke verse hamburgers en ook de bezorging was keurig op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Groenland
24 september 2021

De spareribs hier blijven toch echt de lekkerste! Heerlijk sticky en zo mals dat het vlees van het botje afvalt. Moet je geproefd hebben!

Smulpaap
20 september 2021

Mooi op tijd en goed van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
20 september 2021

Lekker eten! Veel keuze. En wordt snel gebracht

Remco De Boer
19 september 2021

Zeker binnen de bezorgtijden bezorgd. Spareribs waren boter gaar viel van het bot af gewoon super ik heb lang niet zulke spareribs gegeten 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Jeremy
16 september 2021

Altijd goed eten En altijd goeie service Ik bestel eigenlijk alleen maar ergens anders als stoof niet meer open is

Zwemmer
15 september 2021

045 minuten te laat

Hans
14 september 2021

Het eten was heerlijk. De bezorging duurde lang. Een uur, terwijl we zsm hadden aangegeven en we dicht bij Stoof wonen. Maar we werden wel op de hoogte gehouden, netjes.

Jan
13 september 2021

Prima kwaliteit en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan & Marianne neef
9 september 2021

In een woord uitstekend !, op tijd en ongelofelijk smakelijk , wist niet dat spareribs zo mals en smakelijk kunnen zijn en dan de kipburgers heerlijk ..

Annette Hoeksema
5 september 2021

We hebben gisteren heerlijk gegeten. Het eten was goed en de bezorging was eveneens prima. Op uw website kan ik helaas niet vinden op welke dag of dagen u gesloten bent. Kunt u mij dat per mail laten weten? Dan kan ik daar bij het bestellen rekening houden. Bij voorbaat dank voor uw moeite

Gerda
29 augustus 2021

Het had allemaal wel wat warmer gemogen. Lauwe friet, lauwe burger, vette spareribs Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
28 augustus 2021

Tijdens het bestelproces werd ik er drie keer aan het eind uitgegooid. Toen ik de tip wegliet, kon ik het bestelproces wel voltooien. Een deel van de bestelling was niet aangekomen maar wel netjes nabezorgd. Wat echt nieuw was (we bestellen vaker ook met vrienden, alleen nog niet vanaf mijn mailadres) was dat een deel van de broodjes écht oud was. Van de zeven burgers was dat bij twee het geval. Als of die te lang in de vriezer hebben gezeten. Het is altijd goed, maar dit viel echt enorm tegen. Dit moet niet nog een keer gebeuren want dan is het klaar. Dus best een slechte ervaring. De sterren zijn daarom ook gebaseerd op eerdere ervaringen.

Rik Jansen
21 augustus 2021

heerlijk gegeten! complimenten!

Margo
20 augustus 2021

Eten was heerlijk. Ging wel iets mis met de bestelling: ontbraken 2 items. Maar na een telefoontje werden die binnen no time alsnog bezorgd. Grote klasse hoe dit is opgelost!

Helen
18 augustus 2021

Top ! Snel bezorgd, duidelijke communicatie, lekker gegeten. Stoofvlees altijd weer genieten!

Denise
18 augustus 2021

Burger was heerlijk, maar jammer dat de opmerking die ik erbij geplaatst totaal is genegeeerd. Had het nog wel in hoofdletters geschreven.

Margo
13 augustus 2021
van dijk
11 augustus 2021

weer heelijk gegeten en dit keer ook de spareribs geprobeerd.... om je vingers bij op te eten :D

Margo
9 augustus 2021

Vlotte bezorging, heerlijke burger en salade

Fem
25 juli 2021

Wij bestellen hier regelmatig, altijd heerlijk! Ik had het verzoek gedaan het eitje goed te doorbakken ivm zwangerschap. Helaas was zelfs het eiwit nog rauw. Hierdoor kon ik het niet eten. Bezorging zo snel mogelijk, bleek anderhalf uur. Dit keer niet zo heel happy dus. Hopelijk volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
25 juli 2021

Heerlijk! Altijd op tijd bezorgd!

Loes
21 juli 2021

Lekkere spareribs. Grote portie. Als ze ontvliest zouden zijn was het echt perfect geweest!

Anoniem
19 juli 2021

bestel je ribs, dan krijg je ook ribs! Meer dan genoeg en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veer
12 juli 2021

Al meerdere malen besteld altijd goed. Helaas gisteren deze keer geen succes. Bezorging 20 minuten te vroeg dat wel. Maar de spareribs waren erg vet. De patat droog en niet warm en de altijd verrukkelijke hamburger totaal niet gaar en knalrood. Dat kan ik me voorstellen als er binnen twaalf minuten al iemand voor de deur staat, de hamburger heeft dan geen tijd om enigzins te garen ☹. En "Stoofsaus" is gewoon ketchup? Jammer hoor 🤔.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sandra de lange
11 juli 2021

heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
11 juli 2021

Eten is altijd heerlijk maar wel bijna altijd te laat. Nu ook 20 min terwijl ik het veel eerder al had besteld en nog een extra opmerking erbij had gezet. Hier vallen nog veel punten te halen!

nicolas
10 juli 2021

super lekker! big daddy is een aanrader!

Maikel
10 juli 2021

Speciale knof mayonaise wel besteld, niet geleverd… slordig.

Anoniem
5 juli 2021
Thessa Schipper
4 juli 2021

Bestel regelmatig bij jullie. Kies ook altijd Caesar salade, laatste 2x valt deze tegen. Heel grof gesneden , moeilijk eten en verkleurde sla! De uien ringen waren eerst lekker maar nu zo pittig gekruid die bestel ik niet meer. De rest is top Gr thessa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
30 juni 2021

Service is uitermate vriendelijk, snel en goed! De zoete aardappelfriet was weer heerlijk! De burgers ook alleen zat er deze keer extreem veel peper, het overheerste enorm. Kan een keer gebeuren.

Aafjes
20 juni 2021

De hamburgers waren droog buitenkant en koud, daarnaast van binnen nog super rood de sla was nul zorg aan besteed 2 stukjes tomaat en een blaadje sla met croutons in een bakje gestopt de spareribs kwam wel stoom nog af en was warm hoe raar? De helft heeft dus oké gegeten de andere helft totaal niet. Erg jammer.

GN
18 juni 2021
Maikel
12 juni 2021

Lekker!

Kim
11 juni 2021
Betlem
10 juni 2021
Nana
7 juni 2021

Dit was de 3e keer in 2 jaar tijd dat wij via jullie een bestelling hebben geplaatst. Het eten is lekker en van goede kwaliteit, echter gisteren was de bestelling op tijd geleverd maar het vlees (2x classic burger) was nog rood van binnen en was ook niet echt warm meer. De patat was wel nog warm. Na mijn telefoontje werden er nieuwe burgers bezorgd (dit was wel heel snel) maar ook deze waren nog rood (iets minder rood, dat wel) van binnen. Wij zijn niet van het rauwe vlees en hebben er geen verstand van maar volgens mij horen de burgers toch wel gaar te zijn. Het spijt me te moeten zeggen, maar dit was de laatste keer dat wij hier hebben besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Pal
6 juni 2021

Kwaliteit van de gebruikte broodjes was slecht ( oud) en de frites was niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abbys
30 mei 2021

Heel lekker!

Zuidervaart
29 mei 2021

Top, heerlijk!

jose
28 mei 2021

eigenlijk altijd 5 sterren maar deze keer was het anders. 1 was heel donker en aangebrand, de andere waren heel erg met stukken vet. Dit heb ik nog niet eeerder meegemaakt en toch al best vaak besteld. De smaak en malsheid was top. Daarom nog 3 sterren

Marjolein
24 mei 2021

Het eten was heerlijk! Ik vraag altijd of de burgers zonder peper gebakken kunnen worden want anders branden ze je mond uit. Zeker voor onze kinderen. We hebben nu allemaal genoten van het eten. Goede kwaliteit en we zijn heel blij dat jullie de burgers zo inpakken dat er weinig afval overblijft. We blijven bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
23 mei 2021

Gister eten besteld bij Stoof. De patat en het stoofvlees waren erg lekker! De chicken popcorn viel helaas bij de kinderen niet in de smaak. Ook de chicken wings hadden een exotisch smaakje waardoor het wat zoeter van smaak was, had voor mij niet gehoeven. De burgers werden lekker bevonden maar wel erg vet. Producten zijn wel allemaal heel vers! Misschien nog een leuk kindermenu toevoegen aan het assortiment?!

Lies
16 mei 2021

Altijd kwaliteit en optijd! Wij wonen helaas te ver voor bezorging, of is dat juist goed anders zouden wij er te vaak bestellen... Aanrader: patat stoof, kipburger en de popcornchicken en Naja alles wat we tot nu toe hebben besteld is top!

Richard
15 mei 2021

3 patat stoof. Thuis besteld en betaald. Zelf opgehaald. Bij aankomst, zaterdag avond 18:00, was het spitsuur. Het eerste wat me opviel was de samenwerking. Deze wijze van samenwerken zie je doorgaans op tv in een kookprogramma. Maar nu niet met een schreeuwende en brullende chefkok. Maar als een geoliede machine met enthousiaste en gefocusde mensen. Voor mij was het een feest om te zien. Zij hadden het waarschijnlikj gewoon druk. Menu kaart is origineel, divers en samenhangend. Patat Stoof was heerlijk en niet zuinig. Nadat mijn bestelling gereed was moest ik nog een kwartiertje rijden. Het eten was nog prima en meer dan warm. Het mooiste zou zijn om het terplekke te kunnen nuttigen. Dan zal de Patat Stoof het beste tot zn recht komen. Kortom, eerste indruk na een eerste bestelling daar, een parel van een tent midden in Assendelft.

Sophie
15 mei 2021

Het was weer super lekker, maar helaas waren de frietjes een beetje koud. Des ondanks is Stoof wel onze ultieme comfort food

GNZR8
13 mei 2021

Alles is lekker maar persoonlijk is de dubbele cheeseburger mn favoriet. Die is echt niet normaal goed.

Ciska
11 mei 2021

Heerlijke spareribs, supersnel geleverd!

Mieke
10 mei 2021

Bezorging kwam ruim een kwartier later, dat was jammer. En ik vond de saus op de vegetarische burger te pittig, te overheersend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
9 mei 2021

Super, kom zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
8 mei 2021

De spade ribs waren erg lekker

Hans
8 mei 2021

Tempo draaien is geen probleem!!! Wat een top tent!!!

Dean
8 mei 2021
Eveline
7 mei 2021

De spare ribs leken oud en opgewarmd. Het vlees zorg er erg donder uit. Ook de patatjes waren niet vers

Hein
6 mei 2021

Ik vindt jullie eten superlekker en woon vlakbij in de polder, naast Golfclub Heemskerk. Vandaar dat ik een aantal këren telefonisch heb besteld. Bijna elke x moest ik soms nog minstens 20 min wachten, terwijl er een afhaaltijd was afgesproken. Ook heb ik 2 x niet alles gekregen wat ik had besteld merkte ik bij thuiskomst. Dit was vorig jaar. Van de week had ik weer eens wat bij jullie besteld, deze x een menu'tje. Eindelijk wel klaar op afgesproken tijdstip, kom ik thuis; zat het Fantaatje er weer niet bij. Als jullie dit weten te verbeteren, kom ik wel weer een xtje wat halen, hoor. Gr hein

Frank Houniet
6 mei 2021
Kleine
3 mei 2021

De patatjes en de hamburger was goed de bezorging was zelf 10 min eerder dan aangegeven alleen was de stoofvlees koud en dat was erg jammer omdat we het pas ontdekte toen het over de patat heen ging Uiteindelijk dat gedeelte eraf gehaald en in de magnetron gestopt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
3 mei 2021

Heerlijke hamburger. Lekkere grillsmaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffbezos
2 mei 2021

Goeie burger

Kim
1 mei 2021
Ton
1 mei 2021

Erg lekker en goed geregeld Top

J. ter Linden
1 mei 2021

Levering werd keurig uitgevoerd binnen de gewenste en doorgegeven tijd. Prima kwaliteit

Yulia
1 mei 2021

Precies op tijd bezorgd, top kwaliteit eten en het vriendelijke personeel. Ik heb de bezorgtijd telefonisch aangepast en dat was goed verwerkt.

Charlotte
30 april 2021

Top, fantastisch lekkere spareribs. Het vlees viel zo van het bot af. Patat ook lekker en de burger was geweldig. Erg tevreden, we gaan zeker vaker bestellen! Ook erg snel geleverd!

Erwin van Lieshout
28 april 2021

We snappen de drukte van Koningsdag, maar hebben in plaats van de beloofde bezorgtijd van 1 uur, maar liefst 1.45 uur moeten wachten. Dat is echt te lang, beter om dan geen bestelling meer aan te nemen, Eten was overigens wel lekker.

De Heij
27 april 2021

Dat is nog eens topservice. Na een eerdere flop zijn we gebeld door de eigenaar en is alles perfect opgelost. Fouten worden overal gemaakt maar als je het op deze manier oplost dan kun je niet anders dan vrolijk worden. Op naar de volgende 💪💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvain
27 april 2021

Usually, the food is great, but this time it arrived cold even though it is only a 2 minutes drive so I was pretty upset.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. ter Linden
26 april 2021

Prima levering binnen acceptabele tijd en goede kwaliteit van de bestelling.

Kevin jansen
26 april 2021

Uitstekende services en heerlijk eten!

Mirjam
22 april 2021

Erg lekker eten en snelle bezorging

Scotty
22 april 2021

Was weer uitstekend zo als altijd

Jgt
18 april 2021

De bestelling kwam 2 uur na bestellen aan en ruim 1 uur na verwachtte bezorgtijd. Telefoon werd niet opgenomen en we hadden inmiddels al zelf een maaltijd gemaakt toe het eten alsnog kwam om 20:30. Erg teleurstellend!

Jan
18 april 2021

Prima!

Simone
18 april 2021
S roos
17 april 2021

Niet wAt we van stoof gewend zijn... normaliter fijne knapperige patat en heerlijke verse burgers binnen schappelijke tijd bezorgd gezien de drukte door de populariteit van Stoof. Vandaag lauwe slappe patat, zelfs de burgers waren niet helemaal warm meer en de gefrituurde uienringen er op slap geworden en de normaal knapperige zoete aardappelfriet was een beetje taai en lauw. Bezorging was gepland 19:20 (18:17 besteld) en kwam km 19:45. Laten we het zo zeggen we zijn beter en lekkerder gewend van Stoof! Jammer!

De Heij
17 april 2021

Het was een beetje jammer dat juist het stoofvlees ontbrak bij de bestelling. Meerdere malen